53. MEĐUNARODNI MAJSKI TURNIR

U beogradskom hotelu “Belgrade City”  danas je održana konferencija za novinare povodom 53. Međunarodnog “Majskog turnira” – Trofeja Beograd 2018, koji će se odigrati 29. aprila – 1. maja. Tradicionalni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija ugostiće ukupno 40 ekipa iz 8 zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Slovačka, Italija, BJR Makedonija, Crna Gora, Srbija), a na današnjoj konferenciji predstavnicima medija su se obratili Mladen Maran, predsednik OSB, Igor Miljković, generalni sekretar OSB, Novica Todosijević iz Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i Jovana Jovičić i Aleksa Brđović, promoteri turnira.

Konferenciji su prisustvovali Sanja Pejčić i Igor Slijepčević, kapiteni reprezentacija Beograda i Aleksandar Berjan i Nenad Živanović, treneri selekcija Beograda.

Na turniru će igrati 24 ekipe u konkurenciji kadetkinja i 16 ekipa u konkurenciji kadeta.
Na turniru kadetkinja (2001. i mlađe) igraće: Brčko (Bosna i Hercegovina), Zagreb, Makarska i Osijek (Hrvatska), LJubljana (Slovenija), Nove Mesto MVK (Slovačka), Milano (Italija), Skoplje (BJR Makedonija), Budva (Crna Gora), Batočina, Gračanica, Kosovska Mitrovica, Lajkovac, Leskovac, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Smederevo, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šabac, Beograd, pionirska reprezentacija Srbije i pionirska reprezentacija Hrvatske.
U konkurenciji kadeta (2000. i mlađi) nastupiće: LJubinje (Bosna i Hercegovina), Zagreb (Hrvatska), Žirovnica, LJubljana i Maribor (Slovenija), Nikšić (Crna Gora), Lipljan, Bavanište, Gornji Milanovac, LJig, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Smederevo, Beograd i pionirska reprezentacija Srbije.
Utakmice će se igrati u dvoranama USC “Voždovac” na Banjici, SC “Šumice” i SC “Vizura”.
Finalne, kao i utakmice za treća mesta u obe konkurencije odigraće se u dvorani SC “Šumice” u utorak, 1. maja, a direktan prenos ovih utakmica možete pratiti na : http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/index.php?channel=sportuzivo1

 

BILTEN 00 Trofej Beograda – 53. Medjunarodni majski turnir

x

Check Also

Poziv za prijavljivanje ekipa za 59. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

A N E K S   P R O P O Z I C I J ...

Trijumf pionirki, pionira i kadetkinja Beograda i kadeta Novog Sada

58. MAJSKI TURNIR – TROFEJ BEOGRADA 2023. U dvorani USC “Voždovac” na Banjici danas je ...