Tri medalje na Trofeju Zagreba

Odbojkaški savez Beograda je na turniru nastupio sa dve ženske kadetske selekcije i jednom muškom kadetskom selekcijom, devojčice i dečaci rođeni 2006. godine i mlađi.
Na turniru je učestvovalo 8 kadetskih ženskih i 7 kadetskih muških ekipa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.
Кadeti su osvojili prvo mesto i zlatnu medalju savladavši ubedljivo u finalu ekipu Šempetera iz Slovenije rezultatom 2-0.
Кadetkinje Beograda su poražene u dramatičnom finalu od ekipe Zagreba rezultatom 2-1 i zauzele drugo mesto i osvojile srebrnu medalju a kadetkinje Beograd 2 su za treće mesto na turniru savladale selekciju Ljubljane rezultatom 2-1 tako da su osvojile treće mesto i bronzanu medalju.
Za najboljeg tehničara u kategoriji kadeta proglašen je Danilo Veselić iz selekcije Beograd, za najboljeg smečera u kategoriji kadetkinja Aleksandra Ćirić iz selekcije Beograd, dok je MVP kod kadeta bio Đorđe Milosavljević iz selekcije Beograd.
Кadetsku mušku selekciju Beograd su predvodili treneri Vuk Delić i Aleksandar Ernjaković, kadetsku žensku selekciju Beograd treneri Ana Lazić i Nikola Obrenović i kadetsku žensku selekciju Beograd 2 trener Aleksandar Vićentijević.
Turnir u Zagrebu je drugi turnir u nizu, posle majskog turnira u Beogradu, gde su naše ekipe nastupile u kombinovanim sastavima i poslužili su da odbojkašice i odbojkaši pokažu šta su usvojili u igri a takođe da igrači pokažu pojedinačno kvalitet. Naše ekipe su prezentovale odličnu odbojku i na kraju materijalizovale svoju dobru igru peharima i medaljama.

x

Check Also

Poziv za prijavljivanje ekipa za 59. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

A N E K S   P R O P O Z I C I J ...

Testirana 24 pionira iz Beograda

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Beograda realizovano je testiranje kandidata za mušku ...