57. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2022.

 

57. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2022. odigraće se od 30. aprila do 2. maja u dvorani „Žarkovo“, SC „Voždovac“ na Banjici, hali Fakulteta sporta i fikzičkog vaspitanja i sali Četvrte beogradske gimnazije. U kadetskom uzrastu, na turniru će igrati 12 ekipa u ženskoj (2005. i mlađe) i 10 ekipa u muškoj konkurenciji (2004. i mlađi) iz Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije. U pionirskom uzrastu će na turniru učestvovati 12 ekipa u ženskoj (2007. i mlađe) i 8 ekipa u muškoj konkurenciji (2006. i mlađi) iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Tradicionalni turnir gradskih omladinskih reprezentacija će se odigrati u organizaciji Odbojkaškog savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i Odbojkaškog saveza Srbije.

U konkurenciji kadetkinja igraće Kosovska Mitrovica, Obrenovac, Bar (Crna Gora), Tivat (Crna Gora), Strumica (Severna Makedonija), Stara Pazova, Šabac, Novi Sad, Zagreb (Hrvatska), Beograd 1, Beograd 2 i ženska pionirska reprezentacija Srbije.

U konkurenciji kadeta igraće Zagreb (Hrvatska), Kraljevo, Zrenjanin, Leskovac, Kosovska Mitrovica, Novi Sad, Požarevac, Beograd 1, Beograd 2 i muška pionirska reprezentacija Srbije.

Finale u konkurenciji kadetkinja odigraće se u ponedeljak, 2. maja od 12.30 časova, a meč za treće mesto od 9.00 časova u SC “Voždovac”.

Kadeti će finale odigrati u ponedeljak, 2. maja od 15.00 časova, a meč za treće mesto od 10.30 časova u SC “Voždovac”.

U konkurenciji pionirki igraće Kosovska Mitorvica, Ub, Klek, Novi Sad, Kragujevac, Kragujevac 1977, Brčko (Bosna i Hercegovina), Polovdiv (Bugarska), Strumica (Severna Makedonija), Podgorica (Crna Gora), Beograd 1 i Beograd 2.

U konkurenciji pionira igraće Bavanište, Požarevac, Valjevo, Novi Sad, Starčevo, Topola, Beograd 1 i Beograd 2.

Finale u konkurenciji pionirki odigraće se u ponedeljak, 2. maja od 10.50 časova, a meč za treće mesto od 9.30 časova u dvorani „Žarkovo“

Pioniri će finale odigrati u ponedeljak, 2. maja od 10.50 časova, a meč za treće mesto od 9.30 časova u dvorani „Žarkovo“.

Direktan prenos poslednjeg dana turnira iz SC „Voždovac“, možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu Odbojkaškog saveza Srbije

x

Check Also

Poziv za prijavljivanje ekipa za 59. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

A N E K S   P R O P O Z I C I J ...

Testirana 24 pionira iz Beograda

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Beograda realizovano je testiranje kandidata za mušku ...