NAJNOVIJE VESTI

57. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2022.

 

57. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2022. odigraće se od 30. aprila do 2. maja u dvorani „Žarkovo“, SC „Voždovac“ na Banjici, hali Fakulteta sporta i fikzičkog vaspitanja i sali Četvrte beogradske gimnazije. U kadetskom uzrastu, na turniru će igrati 12 ekipa u ženskoj (2005. i mlađe) i 10 ekipa u muškoj konkurenciji (2004. i mlađi) iz Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije. U pionirskom uzrastu će na turniru učestvovati 12 ekipa u ženskoj (2007. i mlađe) i 8 ekipa u muškoj konkurenciji (2006. i mlađi) iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Tradicionalni turnir gradskih omladinskih reprezentacija će se odigrati u organizaciji Odbojkaškog savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i Odbojkaškog saveza Srbije.

U konkurenciji kadetkinja igraće Kosovska Mitrovica, Obrenovac, Bar (Crna Gora), Tivat (Crna Gora), Strumica (Severna Makedonija), Stara Pazova, Šabac, Novi Sad, Zagreb (Hrvatska), Beograd 1, Beograd 2 i ženska pionirska reprezentacija Srbije.

U konkurenciji kadeta igraće Zagreb (Hrvatska), Kraljevo, Zrenjanin, Leskovac, Kosovska Mitrovica, Novi Sad, Požarevac, Beograd 1, Beograd 2 i muška pionirska reprezentacija Srbije.

Finale u konkurenciji kadetkinja odigraće se u ponedeljak, 2. maja od 12.30 časova, a meč za treće mesto od 9.00 časova u SC “Voždovac”.

Kadeti će finale odigrati u ponedeljak, 2. maja od 15.00 časova, a meč za treće mesto od 10.30 časova u SC “Voždovac”.

U konkurenciji pionirki igraće Kosovska Mitorvica, Ub, Klek, Novi Sad, Kragujevac, Kragujevac 1977, Brčko (Bosna i Hercegovina), Polovdiv (Bugarska), Strumica (Severna Makedonija), Podgorica (Crna Gora), Beograd 1 i Beograd 2.

U konkurenciji pionira igraće Bavanište, Požarevac, Valjevo, Novi Sad, Starčevo, Topola, Beograd 1 i Beograd 2.

Finale u konkurenciji pionirki odigraće se u ponedeljak, 2. maja od 10.50 časova, a meč za treće mesto od 9.30 časova u dvorani „Žarkovo“

Pioniri će finale odigrati u ponedeljak, 2. maja od 10.50 časova, a meč za treće mesto od 9.30 časova u dvorani „Žarkovo“.

Direktan prenos poslednjeg dana turnira iz SC „Voždovac“, možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu Odbojkaškog saveza Srbije

x

Check Also

Drugi deo seminara za trenere

Stručni online seminar za trenere januar 2023 Drugi, obavezni, godišnji seminar za trenere II lige istok, ...

Bojana Drča najbolja sportistkinja Beograda

Bojana Drča, tehničar ženske seniorske reprezentacije Srbije, najbolji tehničar SP 2022, u prošloj sezoni član ...