Družimo se na Sajmu sporta i ove godine – poklon vaučer za treniranje

Budući odbojkaši i odbojkašice čekamo vas i ove godine na Beogradskom sajmu gde će se po 7. održati Međunarodni sajam Sporta – “Put uspeha”. Događaj će biti organizovan u Hali 1 23. 24 . i 25. novembra a izložbeni deo Odbojkaškog saveza Srbije biće smešten na štandu A 1 – 3!

Pored raznovrsnog sadržaja posetioci Sajma će imati priliku da vide pobednički pehar naših odbojkašica sa Svetskog prvenstva u Japanu kao i deo iz bogate kolekcije medalja i pehara nacionalnih odbojkaških reprezentacija a u subotu i nedelju, 24. i 25. novembra, na odbojkaškom terenu ispred štanda OSS, odigraće se utakmice redovnog kola Razvojne lige (devojčice i dečaci rođeni 2008. i mlađi) u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda.

Takodje, imamo i lep poklon za sve one koji žele da treniraju odbojku. Svako ko dodje na štand Odbojkaskog Saveza Srbije gde je i naš Savez lociran, biće u mogućnosti da dobije vaučer za besplatno treninranje u trajanju od mesec dana!

Sajam sporta će svečano biti otvoren sutra (petak, 23. novembar) u 12.00 časova. Ulaz je slobodan, a programom aktivnosti predviđene su demonstracije različitih sportova svakoga dana od 10.00 – 19.00 časova. Svečano zatvaranje predviđeno je za nedelju, 25. novembar u 17.30 časova.

Zato uhvatite mame i tate , bake i deke za ruke i pravac na Sajam!

 

x

Check Also

Poziv za prijavljivanje ekipa za 59. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

A N E K S   P R O P O Z I C I J ...

Testirana 24 pionira iz Beograda

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Beograda realizovano je testiranje kandidata za mušku ...