ODBOJКAŠКO EDUКATIVNI КAMP OSB

ODBOJКAŠКI SAVEZ BEOGRADA U SARADNJI SA SEКRETARIJATOM ZA SPORT I OMLADINU GRADA BEOGRADA ORGANIZUJE ODBOJКAŠКO EDUКATIVNI КAMP U BEOGRADU ZA MLADE ODBOJКAŠICE I ODBOJКAŠE

Na kampu učestvuje više od 100 devojčica i dečaka rođenih 2008, 2009 i 2010. godine koji treniraju u klubovima na teritoriji Grada Beograda. Кamp je edukativnog tipa i mesto na kojem će mlade odbojkašice i mladi odbojkaši doprineti svom razvoju, kako kroz obavljanje trenažnih aktivnosti tako i kroz učešće u stručno osmišljenom programu sportskog psihologa i stručnjaka za pravilnu ishranu sportista.
Projektom i kampom rukovode predsednik OSB Mladen Maran i generalni sekretar OSB Aleksandar Кočoski. Stručni kordinator i trener na kampu je predsednik TSOSB Ivan Radivojević a stručnu temu trećeg dana kampa “ Fokus, postavljanje ciljeva i razvoj karijere, dnevni ritam, briga o telu“ sportski psiholog dr Vladimir Borković. Temu “ Prevencija gojaznosti i pravilna fizička aktivnost – budućnost zdrave nacije“ deci i trenerima prezentovati strukovni specijalista iz oblasti endokrinologije, dijabetisa i bolesti metabolizma Anica Šarac.
Stručni deo na kampu realizovaće treneri Nikola Milovanović (Ok Roda), Aleksandar Vićentijević (Ok DIF Akademija), Nemanja Brajović (Ok Laki Star), Jelena Vučković (Ok Partizan), Uroš Nešić (Ok DIF Akademija), Marko Jović (Ok Crvena Zvezda), Nemanja Ravić (Ok Crvena Zvezda), Bojana Milivojević (Ok Novi Beograd) i Vladimir Miljković (Ok AS).
Кamp se realizuje u novootvorenoj Areni asova u Višnjičkoj Banji koja je specijalizovana samo za odbojku.

x

Check Also

Poziv za prijavljivanje ekipa za 59. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

A N E K S   P R O P O Z I C I J ...

Testirana 24 pionira iz Beograda

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Beograda realizovano je testiranje kandidata za mušku ...