NAJNOVIJE VESTI

Odigran Šesti Memorijalni turnir „Dragan Simić-Sima“

   U Obrenovcu, u organizaciji  OK Obrenovac, održan je VI Memorijalni turnir „Dragan Simić – Sima“, ove godine u kategoriji pionira. Na turniru su učestvovale ekipe OK C.Zvezda, OK Crnjanski, OK Spas, sve iz Beograda, kao i ekipa domaćina OK Obrenovac.
 Prvo mesto su osvojili pioniri OK “Crvena zvezda”. Pehar za prvo mesto je uručio Ivan Knežević, generalni sekretar OS Srbije. Drugo mesto je zauzela ekipa OK “Obrenovac”. Pehar za drugoplasiranu ekipu uručio je Igor Miljković, generalni sekretar OS Beograda. Treće mesto je pripalo ekipi OK “Crnjanski”. Dragan Tadić je uručio pehar kapitenu ekipe. Četvrto mesto su osvojili pioniri OK “SPAS”. 
 
Za najboljeg igraća turnira proglašen je Milenko Kozić, dizač OK CRVENA ZVEZDA.
Polufinala:
CRVENA ZVEZDA – CRNJANSKI  2:0 ( 25:18, 25:11 )
OBRENOVAC – SPAS  2:0 ( 25:14, 25:13 )
Za 3.mesto:
CRNJANSKI – SPAS 2:0 ( 25:21, 25:16 )
 Finale:
CRVENA ZVEZDA – OBRENOVAC 2:1 ( 14:25, 25:16, 15:06 )
Pehare i medalje, kao i individualno priznanje za najboljeg igrača turnira, dodelili su Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Igor Miljković, generalni sekretar OSB, kao i Dragan Tadić, nekadašnji direktor takmičenja OS Srbije.
Sve utakmice odigrane su u  u sali SKC OBRENOVAC.

Foto: Ljuba Maričić.
x

Check Also

Poziv za prijavljivanje ekipa za 57. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

Poštovani sportisti i ljubitelji sporta, Odbojkaški savez Beograda i ove godine organizuje tradicionalnu međunarodnu manifestaciju ...

Poziv za prijavljivanje ekipa za 56. MAJSKI TURNIR – Trofej Beograda

Poštovani sportisti i ljubitelji sporta, Odbojkaški savez Beograda i ove godine organizuje tradicionalnu međunarodnu manifestaciju ...